Laptop Lounge Changes

Welcome back! Over the winter break, a substantial amount of progress was made to transform the old Laptop Lounge into The Grove, a new more vibrant study space promoted by Provost Belle Wei and designed by CSU, Chico Interior Architecture students.  The most noticeable change is the three brightly colored partial walls that serve not only to break up the room, but to provide much needed power as well. New carpet, paint, and ceiling tiles help to freshen up the room. Watch for more changes throughout the semester, including some new furniture. We hope to celebrate the newly renovated space with an official opening and name change ceremony sometime mid-semester.

 

“Posted by Sarah Blakeslee, Interim University Librarian”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s